FIX-PHONE APELDOORN

Bent u op zoek naar een bedrijf voor iPhone reparatie in Apeldoorn?
Dan bent u bij Fix-Phone Apeldoorn aan het juiste adres. Er is weinig zo vervelend als een kapotte iPhone. Of het nu gaat om een barst in uw scherm, een batterij die niet oplaadt of een software probleem. Feit is dat we steeds meer tijd doorbrengen op onze smartphone en bereikbaarheid belangrijk is. Wanneer u niet meer op uw smartphone kan vertrouwen, kan dit heel vervelend zijn.

iPhone reparatie in Apeldoorn, klaar terwijl u wacht

Een kapotte iPhone wilt u dus zo snel mogelijk laten repareren. Maar zonder meteen de hoofdprijs te betalen of uw telefoon dagenlang kwijt te zijn. Bij Fix-Phone kunt u terecht voor uw iPhone reparatie in Apeldoorn. U hoeft niet eerst een afspraak te maken maar kuntiPhone reparatie Apeldoorn zo naar binnen lopen. Ideaal want daardoor bent u flexibel en kunt u snel uw telefoon laten repareren.

De voordelen van Fix Phone in Apeldoorn

Uw iPhone reparatie in Apeldoorn duurt, afhankelijk van het probleem, tussen de 30 en 60 minuten. U kunt hier op wachten onder het genot van een kopje koffie of thee. Mocht het toch langer duren, dan hoort u dat direct van ons waardoor u niet langer hoeft te wachten dan nodig is. Er wordt alleen met originele onderdelen gewerkt. De meest gangbare zijn op voorraad om u nog sneller van dienst te kunnen zijn. U vindt Fix-Phone in Apeldoorn aan de Hoofdstraat 37 in Apeldoorn. U kunt hier 7 dagen per week terecht dus er is altijd wel een moment dat het u uitkomt.

Waarom bij Fix-Phone Apeldoorn?
  • Smartphone & Tablet Reparatie
  • Binnen 30min klaar
  • 6 maanden garantie
  • Met of zonder afspraak

Heeft u nog vragen?

Bel ons op

+31 055 763 09 08